Gravearbejde tilbyder vi gerne i forbindelse med vores underboringer, men naturligvis også til andre projekter. Vi har maskiner til at udføre forskellige opgaver og kan sikkert også hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med gravearbejde af forskellig karakter, så du er mere end velkommen med din forespørgsel.

gravearbejde i forbindelse med underboring eller som tilbud for sig selv - vi har maskiner til mange forskellige opgaver

Sådan kan du undgå det meste gravearbejde

Det er svært at undgå gravearbejde, når der skal lægges nye rør og ledninger i jorden. Gravearbejdet kan dog mindskes væsentligt med f.eks. en styret underboring, der er vores speciale, eller med en anden af de 4 metoder vi tilbyder inden for No-dig. 

Gravearbejdet kan således reduceres til et minimum, og man undgår en del gener ved opgravede veje, haver, indkørsler o.lign.

Skal vi hjælpe dig med noget gravearbejde og/eller med en underboring, så lad os høre fra dig. Vi giver gerne en skarp pris på opgaven, og vi sikrer os, at kvaliteten er i top, da vi lever af tilfredse kunder.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt tilbud på gravearbejde til din konkrete opgave, ser vi frem til at høre fra dig. Vi lægger gerne vejen forbi og ser på, hvad vi kan gøre for dig. Sammen skal vi nok blive enige om den klogeste og bedste løsning.

Du kan kontakte os på telefon 86 91 20 90 eller skrive til e-mail sk@underboring.dk, så hjælper vi dig godt i mål med dit projekt.