Hos S. K. Underboring ApS tilbyder vi rørsprængning, også kaldet bursting der er en af flere metoder inden for katagorien No-dig.

Metoden  kan benyttes til at undgå omkostningstunge og generende opgravninger af eksempelvis veje, gader og pladser, når der skal trækkes nye rør.

underborings arbejde med anvendelse af rørsprængningmetoden

Løsningsorienterede med fokus på den bedste metode til opgaven

Rørsprængning eller bursting sker ved hjælp af et sprængningshoved der sendes gennem det gamle rør, hvor det nye rør så følger bagefter. Det gamle rør bliver ganske enkelt sprængt, efterhånden som det nye rør bliver trukket frem.

På den måde kan vi udskifte et langt rør, og mindske gravearbejdet væsentligt. Rørsprægning udføres af vores engagerede, erfarne og ansvarsbevidste medarbejdere, der har båret os igennem mere end 25 år.

Det er forskelligt fra opgave til opgave, hvilken løsning der er bedst, måske er det sprængning af rør, men vi udvælger den bedste metode i samarbejde med dig, før vi påbegynder opgaven. Alternativt kan vi lave en styret underboring, en jordfortrængning (jordraket) eller en stålrørsgennempresning.

​Kontakt os for at høre om rørsprængning

Kontakt os på telefon 86 91 20 90, eller på vores e-mail sk@underboring.dk, hvis du skal have udført rørsprængning eller en anden form for boringsarbejde, men også hvis du ønsker råd og vejledning til at finde den rette løsning.​​​