Stuksvejsning, elmuffesvejsning og fjernelse af indvendige vulster tilbyder vi til kunder i hele Jylland. Ofte udfører vi stuksvejsning i forbindelse med en underboring, men vi tilbyder det også i andre sammenhænge.

I forbindelse med underboring anvendes PE-rør, og det kræver til tider PE-svejsning.

stuksvejsning og indvendig vulstfjerning

Veluddannede og erfarne medarbejdere til stuksvejsning

Stuksvejsning udføres altid af vores veluddannede, erfarne og ansvarsbevidste medarbejdere. Vi bruger naturligvis  kalibrerede svejsemaskiner, så der sikres den højeste kvalitet.

​Vi er grundige og præcise, for at sikrer os det bedst mulige resultat. Efter en svejsning kan det være nødvendigt med indvendig vulstfjerning.

Vulstfjerning kan ske fra Ø110 millimeter op til Ø400 millimeter. Stuksvejsning kan ske fra Ø75 til Ø500 millimeter, mens elmuffesvejsning kan ske i alle dimensioner.

Vores høje niveau inden for svejsning har gjort os til vores kunders foretrukne samarbejdspartner, og vi står naturligvis altid til rådighed med råd og vejledning.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 86 91 20 90, eller skriv til os på vores e-mail sk@underboring.dk, hvis du skal have udført stuksvejsning i forbindelse med underboring eller i en anden sammenhæng.