Hos S.K. Underboring er vores speciale styret underboring, der gør det muligt at styre et borehoved i en forudbestemt dybde og retning, og dermed trække rør uden at grave veje, gader, pladser eller måske en indkørsel op. Det kræver dog naturligvis at der graves huller hvorfra underboringen kan påbegyndes og afsluttes.

Det er en udfordrende og til tider kompliceret opgave, men vores engagerede og erfarne medarbejdere går aldrig på kompromis med kvaliteten, da det er forudsætningen for tilfredse kunder, og dermed fundamentet for vores virksomhed.

Vi tilbyder styret underboring med lang erfaring i fager

Styret underboring når der skal trækkes rør og ledninger​

Styret underboring kan således benyttes, hvor der skal trækkes rør, ledninger og kabler under jorden, uagtet at der er bebyggelse, anlæg, veje eller vand på overfladen, og for både virksomheder og private.

Forarbejdet er ekstrem vigtigt, der indhentes ledningsplaner og tages bestik af situationen både fysisk på stedet og på tegningerne, efter udførelsen af underboringen udarbejdes en borerapport.   

Styrbar underboring er bare én metode inden for No-Dig, vi tilbyder også jordfortrængning (jordraket), rørsprængning (bursting) og stålrørsgennempresning.

​Kontakt os for at få en god løsning​ på styret underboring

Kontakt os på telefon 86 91 20 90, eller på vores e-mail sk@underboring.dk, hvis du skal have udført styret underboring, men også hvis du ønsker råd og vejledning til at finde den rette løsning.​​​